Ajourføring af Ansættelsesregistrets løndele

 

Ansættelsesregistrets løndele skal ajourføres til brug for Forhandlings-statistikken for 2020.

Når vi har modtaget Finansministeriets indkaldelse til Forhandlingsstatistikken, udsender vi vejledning og åbner for, at skolen kan indberette løndele i Ansættelsesregistret i Eunomia. Vi forventer, at det sker i starten af april måned 2020.

Skolen skal indberette løndele for øverste leder, øvrige ledere, lærere og børnehaveklasseledere, som er ansat pr. 30. april 2020. 

For timelønnede lærervikarer skal der indberettes oplysninger for vikarer, som har været ansat i løbet af perioden fra 1. maj 2019 til 30. april 2020.

For hver enkelt ansættelse skal oplysninger om beskæftigelsesgrad, perioder som konstitueret, orlovsperioder, arbejdsmarkedsordning og pensionskasse være ajourført, inden der indberettes løndele. Ajourføringen af disse oplysninger behøver ikke afvente lønindberetningen, men kan foretages løbende. 

Løndelene vil som i 2019 enten kunne indtastes direkte i Eunomia eller kunne indberettes elektronisk ved at overføre en fil til Eunomia.

 

Om os

Fordelingssekretariatet har til formål at fordele tilskud til friskoler og private grundskoler i henhold til Lov om friskoler og private grundskoler.

Videovejledninger

Kontakt os

 5856 5100

 fskr@fskr.dk

 Japanvej 36
     4200 Slagelse

 5853 2588

      

> Send SIKKER mail

> Find medarbejder

Tilmelding til ServiceNyt og Frist-sms

Du kan tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev ServiceNyt ved at sende os en email til fskr@fskr.dk

Du kan tilmelde dig Frist-sms ved at sende os en email til fskr@fskr.dk og oplyse os dit mobilnummer