COVID-19 fripladstilskud

 

Skolernes ansøgninger om COVID-19 fripladstilskud til og med maj 2020 udbetales til skolerne den 29. juni 2020. Skolen modtager ikke et udbetalingsbilag. Tilskudsbeløbet vil svare til skolens ansøgte beløb. I de tilfælde, hvor skolens ansøgte beløb er blevet rettet/ændret af Fordelingssekretariatet, har skolen fået besked herom.

Fremadrettet skal vi bede om at: 

  • Skolen indhenter "bekræftelse for opretholdelse af ansøgning" fra de forældre, der søgte om COVID-19 tilskud i sidste måned. Bekræftelsen er en betingelse for, at ansøgningen fortsat opretholdes og for at skolen må medtage eleven på skoleansøgningen til Fordelingssekretariatet.
  • Skolen kun indsender én skoleansøgning hver måned. Vent med at indsende skoleansøgning for juni og juli til i starten af august, da I derved sikrer jer, at I kan få alle indkomne forælderansøgninger til og med juli med til afregning i august.
  • Skolen altid henter blanketterne på Fordelingssekretariatets hjemmeside under "Blanketter"/"Friplads". Derved sikres det, at det altid er opdaterede ansøgningsblanketter der anvendes. Link til blanketterne på hjemmesiden er her.

Vi har samlet ofte stillede spørgsmål og svar vedr. COVID-19 fripladstilskud og gjort dem tilgængelige på hjemmesiden under "Friplads"/"COVID-19 fripladstilskud"/"Ofte stillede spørgsmål og svar". Se her.

 

 

 

 

 

 

Om os

Fordelingssekretariatet har til formål at fordele tilskud til friskoler og private grundskoler i henhold til Lov om friskoler og private grundskoler.

Videovejledninger

Kontakt os

 5856 5100

 fskr@fskr.dk

 Japanvej 36
     4200 Slagelse

 5853 2588

      

> Send SIKKER mail

> Find medarbejder

Tilmelding til ServiceNyt og Frist-sms

Du kan tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev ServiceNyt ved at sende os en email til fskr@fskr.dk

Du kan tilmelde dig Frist-sms ved at sende os en email til fskr@fskr.dk og oplyse os dit mobilnummer