Årets gang i Sygeundervisning

En gennemgang af hvilke opgaver, der knytter sig til administrationen af tilskuddet til sygeundervisning for henholdsvis skolen og Fordelingssekretariatet i løbet af året.

Nedenstående er en gennemgang af hvilke opgaver, der knytter sig til administrationen af tilskuddet til Sygeundervisning for henholdsvis Skolen og Fordelingssekretariatet.

Måned Skole Fordelingssekretariatet
Løbende Der kan løbende indsendes ansøgning om godkendelse af sygeundervisning og ansøgning om tilskud til sygeundervisning. Fordelingssekretariatet godkender løbende sygeundervisning og udbetaler løbende tilskud på baggrund af de indsendte ansøgninger.
Februar Den 1. februar er sidste frist for at indsende ansøgning om tilskud til sygeundervisning i perioden 1. juli til 31. december det foregående år.  
September Den 1. september er sidste frist for at indsende ansøgning om tilskud til sygeundervisning i perioden 1. januar til 30. juni.  

Om os

Fordelingssekretariatet har til formål at fordele tilskud til friskoler og private grundskoler i henhold til Lov om friskoler og private grundskoler.

Læs mere

Videovejledninger

Tilmelding til ServiceNyt og Frist-sms

Du kan tilmelde dig vores månedlige nyhedsbrev ServiceNyt ved at sende os en email til fskr@fskr.dk

Du kan tilmelde dig Frist-sms ved at sende os en email til fskr@fskr.dk og oplyse os dit mobilnummer